Legoma kuko

Ingrediencoj:
Butero 20g  –  Karotoj 100g  –  Cepoj 50g  –  Faruno 180 g  –  Lakto 100ml  –  Gisto 1saketo  –  Mento 6 folioj  –  Semoleo 100ml                  Pipro laŭplaĉe  –  Selektaĵo (salita) 100g  –  Salo 1/2 kulereto  –  Ovoj 3  –  Kukurbetoj 100g  –  Parma Fromaĝo/Grana aŭ simila 30g

Senŝeligi kaj raspi la legomojn. En larĝa pato fandi la buteron, aldoni la cepojn kaj origi ilin, aldoni la karotojn kaj la kukurbetojn, kaj kuiru dumm 5-10 minutoj. Miksi ofte. Movi la legomojn en teleron kaj lasi malvarmiĝi.
Antaŭvarmigi la fornon je 180o. Meti en ujon farunon, lakton, ovojn, giston, salon kaj pipron, kaj miksi bone per miksilo (prefere elektra). Aldoni la legomojn, la fromaĝon raspitan, la selektaĵon kaj la menton tranĉitan en strietoj. Miksi per ligna kulero.
Kovri tortujon per bakpapero, verŝi la miksaĵon, kaj baki en la forno dum 50 minutoj.
Por kontroli ĉu ĝi pretas, enmeti tranĉilon en la kukon: se ĝi eliros pura, tio signifas ke la kuko sufiĉe bakiĝis.

Annunci

Lascia un commento

Archiviato in por progresantoj, vegetaraj

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...